Schipdonkmenners


Ga naar inhoud

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief

Beste leden,
Met de tweedehandsmarkt in het vizier zijn we aan de laatste winteractiviteit toegekomen. Dit jaar organiseren wij tijdens onze tweedehandsmarkt 2 gratis demo’s, nl. een bodyscan van het paard en een paardentandarts die ons elk in hun vak een kijkje laten nemen.
De kalender van 2017 ziet er weer veelbelovend uit. De wandelingen van de vereniging zelf, zijn dit jaar themawandelingen zoals de strandwandeling, lentewandeling, ladiesnight en herfstwandeling. Verdere info hierover volgt.
De prijs van de wandelingen blijven hetzelfde als vorig jaar, maar zullen extra verzorgd worden.
De maaltijden na de wandelingen worden terug verzorgd door onze huistraiteur Tony en Kathy en dit onder het motto goed en genoeg.
Heel belangrijk dit jaar is de vernieuwde verzekering. De waarborgen van de verzekering zijn omhoog getrokken, nieuw is dat men ook vanaf van dit jaar verzekerd is bij individuele ritten vb. je doet een ritje de zondag in jouw streek. Jij en je partner zijn beiden lid van de Schipdonkmenners vzw, je partner valt van de koets en breekt haar arm, dit ongeval is vanaf heden verzekerd. Het tweede lid van het zelfde gezin is immers gratis lid, dit door de terugbetaling van het ziekenfonds.
Voor meer inlichtingen gelieve Johan Rolly te contacteren 0496/822655 of kom naar onze stand op de tweedehandsmarkt, daar krijgt u alle inlichtingen. Ook de formulieren voor de gedeeltelijke terugbetaling van de mutualiteit kunnen verkregen worden op onze tweedehandsmarkt. Wij krijgen heel vaak de vraag of het mogelijk is om mutualiteitsformulieren op te sturen, het spijt ons, maar dit is organisatorisch niet haalbaar. Vandaar dat u deze op onze activiteiten altijd kunt verkrijgen.
Hopelijk tot dan!
Het bestuur,
Johan, Guido, Steven & Liselotte


Submenu


Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu